2021.01.13. 14:30

Kiemelt megbízásaink

Kedves Ismerőseim! Azért írok, hogy megkérdezzem, hogy motivál-e téged egy olyan képzés, ahol a kommunikációs paneleket rögtön kipróbálhatod munkád során?

2020.10.01. 10:15

Meeting vezetés képzés Solymáron

Kevésbé vagy magabiztos, ha angolul kell meetinget vezetned? Úgy érzed, nem hatékonyak a meetingek, kisiklanak a dolgok a kezed közül? Ingyenes ANGOL MEETING VEZETÉS TRÉNINGRE invitállak most Solymárra a #Hurráhétfő !-be, ahol személyesen Te kapsz valamit a coaching szemléletű képzésen, amit másnap élesben kipróbálhatsz munkád során.

2019.08.30. 10:58

Így készülj fel prezentációra önállóan!

Kín, vér és izzadság –általában ezzel foglalhatjuk össze a prezentációra való felkészülést. Fokozottan igaz ez, ha angol nyelven kell beszélnünk. Hogy kicsit segítsek azoknak, akik egyedül vágnak neki, összeszedtem néhány dolgot, amit feltétlenül érdemes átgondolni a munka legelején.

2019.08.23. 08:50

Konferencia a vállalati nyelvoktatásról

Does the customer really know best?

Hogyan feleljen meg a nyelvtanár egyszerre a vállalati tréningmenedzsernek és a hallgatóknak úgy, hogy közben saját elképzeléseit és szakértelmét se kelljen sutba dobnia?

2019.08.23. 08:49

Angol nyelvű kommunikációs tréningek

A rossz üzleti kommunikáció és az angol nyelvtudás hiánya miatt számos lehetőségtől eshet el cége. Pedig megfelelő felkészüléssel és önismerettel nagyobb az esély kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatok kialakítására, vagy sikeres projektek levezetésére.

2019.08.23. 08:47

Bemutatkozás: minden angol nyelvű állásinterjú első kérdése

Sokan érdeklődnek mostanában arról, hogy miként lehet hatásosan bemutatkozni angol nyelvű állásinterjún. Érthető, hogy miért a nagy érdeklődés, hiszen minden interjún találkozunk ezzel a kérdéssel. A bemutatkozás kulcsfontosságú abban, hogy jó benyomást keltsünk, és befolyásolja a későbbi megítélésünket.